post by admin | | Closed

Träna din hund med klicker

Det allra bästa är att börja träna när hunden är valp. Vardagslydnad är något som är viktigt för att ni ska få en behaglig vardag tillsammans. Det finns olika typer av valpträning som man kan delta i om man inte har den kunskapen sedan tidigare.

I de flesta fall gäller det att bygga en god relation till sin hund och när hunden börjat bli lite äldre så kanske klickerträning kan vara det som du vill lära dig. För att få veta hur detta går till så kanske en bok i ämnet kan vara det som du behöver till att börja med. Du får lära dig hur hundens beteende fungerar och olika tips på hur du ska hantera dessa beteenden i vardagen.

Det är regelbunden träning som krävs för att man ska se resultat. genom att du lär dig hur du ska hantera din hund och en klicker så kan ni nå resultat som ni kanske trodde var omöjliga. Upprepning av goda beteendemönster är ofta hemligheten bakom lyckosam träning. Att belöna när hunden gör något bra och på din uppmaning gör att hunden tillslut förstår hur den ska bete sig tillsammans med dig.

Vi hoppas naturligtvis att boken ”Vardagsträning med klicker” ska hjälpa dig forma din hund som du vill ha den. Du hittar naturligtvis andra böcker hos Klicker Förlaget som kanske kan passa dig, din hund och er träning tillsammans.