För dig som arbetar som veterinär

Enligt många är veterinär ett av de viktigaste yrkena som finns. Det är nämligen hos veterinären som våra husdjur kan få hjälp om de skulle skada sig eller bli sjuka. Därför är det extra viktigt att du som veterinär arbetar med den bästa utrustningen och tekniken för att kunna leverera den bästa möjliga vården.

Stort sortiment ger dig bättre förutsättningar

På Swemed.se hittar du både veterinärspecifik utrustning och andra medicinska artiklar som alltid behövs. Engångshandskar, kompresser, nålar och mycket mer. På så vis kan du alltid hitta det du behöver till din klinik. Du behöver med andra ord inte cirkla runt på flera olika platser för att fylla på i dina lager.

Vilken inredning du behöver på din klinik beror på vilken inriktning du väljer att ha. Däremot kan det vara bra att ha en del standardsaker. Undersökningsbord, röntgenutrustning och kanske en del verktyg för att utföra vissa procedurer. Det fina med veterinäryrket är att du ofta kan välja din nisch och vilken inriktning som intresserar dig mest. Eftersom djurägare gärna söker upp den som är bäst på sin inriktning kommer det alltid finnas anledning att driva din specialistklinik. Din specialitet är kanske diagnostik, för att sedan remittera till andra skickliga veterinärer beroende på diagnos.