post by Torey Mante | | Closed

Det bästa för er hund

Alla hundar är unika och har därför olika behov men kärlek behöver alla hundar. Beroende på vilken ras det är, så kräver hundar olika mycket. Det är för att de har olika grundbehov. Det kan vara allt ifrån att skaffa något nytt till pälsvård eller olika fysiska behov, för det finns ändå en hundras för oss alla.

Skäm bort hunden.

Vi har alla olika åsikter när det kommer till att skämma bort sin hund. Innan vi skambelägger ordet så finns det olika grader av att skämma bort. Att umgås mycket med din hund och samtidigt unna er lite vardagslyx tillsammans, är till exempel inte att skämma bort. Det är att ta hand om hunden. Dra på en minisemester tillsammans eller träna ihop, möjligheterna tillsammans är enorma.

Olika raser, olika behov.

Oftast skaffar vi en hund efter den ras vi faller för men raserna har, som sagt var, olika behov. Allt från mycket till lite pälsvård och så det där med aktivitetsnivå. Hur ska vi då veta vad som passar oss, hunden och våra förväntningar. Vi får helt enkelt leta efter de raser vi tycker om och sedan se till deras behov för att veta om vi verkligen kan tillgodose dem.